top of page

Musicalul-fenomen a stârnit ovații din partea a 10 000 de spectatori la

Sala Palatului!

Cele trei reprezentații de premieră ale musicalului We Will Rock You s-au jucat în ropote de aplauze în 10, 11 și 12 aprilie la Sala Palatului. 

 

Peste 10 000 de spectatori au cântat împreună cu artiștii de pe scenă pe ritmurile celor mai iubite piese QUEEN, de la Somebody To Love, la Radio GaGa, I Want It All, We Are The ChampionsBohemian Rhapsody și, bineînțeles, We Will Rock You.

 

Ce face din We Will Rock You un spectacol atât de electrizant?

 

Muzica trupei QUEEN - un adevărat fenomen în istoria muzicii rock. 

Semnătura inconfundabilă a lui Răzvan Mazilu – de la regie la coregrafie și costume. 

 

Plus o distribuție strălucitoare, din care fac parte Loredana, Răzvan Vasilescu, Adi Nour, Mara Captanu, Lucian Ionescu, Bianca Ionescu, Ciprian Teodorescu, Mihai Munteniță și Ionuț Burlan, dar și câștigătorul “Românii au talent”, Emil Rengle.

 

La toate acestea se adaugă un libret absolut savuros – semnat de Ben Elton și adaptat în limba română de Alex Ștefănescu, pigmentat cu momente evervescente și citate muzicale surprinzătoare la care publicul a ovaționat îndelung.  

 

 

Nu există limite, există doar ROCK. Și e incandescent!

 

Spectacolul e un tribut adus trupei QUEEN, dar reușește să fie și mai mult decât atât, devenind o exuberantă declarație de iubire pentru muzică și legendele ei. Există o scenă-cult dedicată numelor nemuritoare precum John Lennon, Buddy Holly, Aretha Franklin sau Janis Joplin, iar ‚boemii’ – personajele care readuc bucuria muzicii live într-un viitor în care totul e uniform și programat, compun o trupă de eroi iconici al căror destin, veți vedea, e să vă transforme seara în strălucire intensă. 

 

Fiecare moment e irezistibil, nu ai cum să nu cânți pe hiturile QUEEN și mai ales, nu ai cum să nu-i iubești Galileo Figaro, pe Scaramouche și pe boemi! Prin muzică, dans și costume, We Will Rock You e o adevărată dioramă a splendorii – de savurat de la primul acord al trupei care cântă live, chiar pe scenă, până la finalul grandios, la care publicul rămâne în picioare minute în șir. 

 

Pregătiți-vă pentru o experiență fabuloasă! Răzvan Mazilu, împreună cu întreaga distribuție și echipa de producție a spectacolului vă transpun, timp de 3 ore, într-o lume fascinantă: un mix seducător de lumini și stiluri, de roșu și argintiu cu accente futuriste, de rock și pop, metal și burlesc, glam, boho, goth, punk, extravagant și sofisticat. Un roller-coaster de emoții și mai ales mult, mult, mult dans!

 

 

Un musical ce dă cu adevărat sens ideii din titlu: WE WILL ROCK YOU!

 

O formulă intraductibilă, dar atât de bine înteleasă de toată lumea, pentru că, pur și simplu, distracția totală nu are nevoie de subtitrări.

 

We Will Rock You e astfel o superproducție triumfătoare la toate categoriile genului: o distribuție strălucitoare, ce dă viață unui scenariu savuros, într-o coregrafie și o regie de excepție, cu costume spectaculoase și o muzică ce a făcut istorie. Un show magnific, ce va transforma fiecare seară de reprezentație într-o poveste cu happy-end. 

 

 

Următoarele reprezentații We Will Rock You vor avea loc în datele de 13 și 14 noiembrie la Sala Palatului.

 

Primele informații din interiorul producției We Will Rock You România

 

La aproape două luni de la anunțarea castingului pentru musicalul We Will Rock You, informațiile care au ieșit public despre acest mult așteptat show sunt foarte puține. Tot ce se știa până acum este că show-ul este regizat de cel mai reputat regizor de musicaluri din România, Răzvan Mazilu și că întreaga producție beneficiază de consultanța britanică a aceleiași echipe care a lucrat și la montarea musicalului londonez, care s-a făcut sub supravegherea atentă a lui Brian May și Roger Taylor. Ideea musicalului We Will Rock You a fost de fapt a lui Robert de Niro, care a fost și producător pentru montarea londoneză.

 

WonderTheatre, producătorul local al musicalului, dă primele detalii din interiorul producției care se anunță a fi unul dintre cele mai importante show-uri din România în acest an.

 

Toate cele 20 de super hituri QUEEN vor fi cântate în limba engleză cu o orchestră care va avea structura unei trupe rock și care va fi prezentă pe scenă, în reprezentație live.

 

Toți membrii distribuției vor cânta piese QUEEN și cu atât mai mare a fost provocarea pentru a găsi vocile cele mai potrivite (și feminine, și masculine). Printre hit-urile prezente în show sunt: Love Of My Life, Who Wants to Live Forever, I Want To Break Free, Under Pressure, Don’t Stop Me Now sau We Are The Champions.

 

Pe scenă vor fi 7 actori principali și alți 10 actori în roluri secundare, plus dansatori. Au fost peste 200 de actori și cântăreți la casting, de la câștigători ai concursurilor muzicale de talente până la nume prezente în toate topurile la radio, dar și voci mai puțin cunoscute. Probele de selecție au plecat de la interpretarea unei piese QUEEN la alegere și au ajuns, în etapa a III-a, la teste de actorie și de dans.

 

Castingul - atât pentru actori cât și pentru membrii trupei - a fost făcut de o echipă româno-britanică, printre “jurați” aflându-se regizorul spectacolului - Răzvan Mazilu, Mary Hammond, șefa de catedră musical de la Royal Academy of Music și Stuart Morley, directorul muzical al primei producții a acestui musical la Londra. În distribuție, pe lângă nume mari ale teatrului sau muzicii din România, veți putea descoperi și câțiva tineri debutanți absolut spectaculoși.

 

Pentru musicalul We Will Rock You, Răzvan Mazilu realizează regie, coregrafie și designul costumelor. Considerat pionier al genului musical în România, Răzvan Mazilu a regizat și realizat coregrafiile pentru unele dintre cele mai de succes show-uri de la noi: Full Monthy, West Side Story, Mon Cabaret Noir, Cabaret sau Sunetul Muzicii.

 

Decorul spectacolului de la București va fi realizat de Adrian Damian (scenograf asociat pentru spectacolul Rinocerii, de Eugene Ionesco, regia Robert Wilson; premiat în Romania pentru colaborările sale din teatru la spectacolele lui Radu Afrim sau Mihai Mănuțiu) și va avea o notă de cyber punk dar și ceva din atmosfera super concertelor rock faimoase în toată lumea în ultimii ani.

 

We will rock you este o comedie muzicală creată de Ben Elton în spiritul muzicii QUEEN, un libret care are în componență doar hiturile celebrei trupe britanice. Gândit ca un fantasy SF, We Will Rock You este o satiră la adresa muzicii pop de consum și la pericolul pe care-l reprezintă tehnologia și internetul pentru ceea ce înseamnă emoția unei interpretări live, artist și spectator față în față.

 

Dincolo de subiectul foarte actual al consumerismului și al prelucrării muzicii până la a fi 100% tehnologizată, show-ul are în prim plan poveștile de dragoste a două cupluri: Galileo și Scaramouche, adolescenții care sunt eroii spectacolului, precum și Brit și Ozzy – boemii care îi ajută pe tineri să descopere muzica live. Toate personajele au nume inspirate din muzica pop sau rock a anilor 90.

 

We Will Rock You va avea premiera pe 10 aprilie la Sala Palatului. Ca urmare a cererilor mari de bilete, producătorii au anunțat incă două spectacole, în 11 și 12 aprilie.

 

În acest moment sunt disponibile la vânzare bilete la prețuri de presale pentru show-ul de pe 11 aprilie (oferta este valabilă până pe 3 februarie la ora 24.00), precum și pachete Family  (pentru 4 locuri cumpărate - discount 10%) și Friends Will Be Friends (pentru peste 8 locuri cumpărate – discount de 15%) pentru ambele spectacole.

 

Biletele pot fi găsite pe iabilet.ro, dar și la casa de bilete a Sălii Palatului.

 

WonderTheatre este o companie dedicată divertismentului pentru întreaga familie care are în repertoriu peste 250 de spectacole live cu cele peste 15 piese de teatru montate. În distribuțiile spectacolelor WonderTheatre se află Răzvan Vasilescu, Claudiu Bleonț, Vlad Logigan, Ilona Brezoianu, Gheorghe Ifrim, Mihai Călin, Adriana Șchiopu, Ticu Pucașu, Cătălin Babliuc, Bogdan Cotleț, Andreea Samson, Andrei Mateiu, Răzvan Oprea, Dan Rădulescu, Ada Galeș, Pavel Bârsan, Angel Popescu, Silviu Mircescu, Adrian Anghel, Radu Micu, Marin Grigore, Alexandra Apetrei, Ecaterina Ladin.

bottom of page